NANOVASK

Professionel møbelrensning til erhverv

Dine møbler bliver som nye igen, når vi har taget os af dem

Trænger kontorets møbler til en rengøring? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Nanovask tilbyder vi professionel og effektiv møbelrensning til erhvervskunder fra bl.a. Køge, Greve og København.

Med en møbelrensning vil dine møbler på arbejdspladsen komme til at fremstå som nye igen. Det giver både pænere, men også mere hygiejniske møbler, som dig og dine kollegaer vil få glæde af mange år ud i fremtiden.

Så hvis det er blevet tid til at give møblerne på arbejdspladsen en grundig rengøring, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tør godt love, at dine møbler bliver som nye, når vi har været forbi. 

Altid høj service og tilfredshedsgaranti

Hos Nanovask vil vi kun have glade og tilfredse kunder, og derfor yder vi altid høj kundeservice og tilbyder tilfredsgaranti. Som kunde hos os, får du derfor altid mulighed for at tjekke deres møbler igennem inden betaling, og hvis resultatet ikke er som ønsket, så renser vi naturligvis møbler endnu engang.

Vi kommer meget gerne ud og foretager møbelrensningen på din arbejdsplads, naturligvis inden eller efter arbejde, så vi ikke forstyrrer dine kollegaer eller ansatte.

Derudover så benytter vi os udelukkende af miljøvenlig og certificerede produkter, som ikke skader miljøet eller lugter, men som effektivt vil fjerne skidt, pletter og snavs på din møbler, så de vil fremstå som nye igen.

Få et uforpligtende tilbud på møbelrensning her

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores møbelrensning, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Vi er blandt nogle af de billigste på markedet, så hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud og en pris på møbelrensning i din virksomhed, så tøv endelig heller ikke med at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi tilbyder udkørende møbelrens til markedets skarpeste priser. Du bestemmer tidspunkt og lokation.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@nanovask.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Nanovask

CVR​: 40526609