NANOVASK

Miljøvenlig rensning af madras

Professionel rensning af madras

Du bruger ikke mindre end en tredjedel af dit liv i sengen, hvilket resulterer i store mængder sved og døde hudceller, der ophober sig i madrassen. Og ja, det er selvom du sover med lagen.

Dette giver optimale leveforhold for husstøvmider, hvilket gør en professionel rensning af madras til noget, der bør høre enhver husstand til. Minimer derfor risikoen for udvikling af allergi og eksem og bestil en rengøring af madras i dag.

Selve rensningen tager kun en time, og du behøver ikke engang flytte madrassen! Vi kommer nemlig med glæde ud til hele Sjælland og rengør den i dit eget hjem, uanset om det skulle være i København, Køge eller Greve.

Book derfor din rensning af madras allerede i dag og giv dig selv en bedre nattesøvn.

Din krop fortjener det. 

Professionel rensning af seng

Din seng bør faktisk også renses professionelt – omend ikke så tit som madrassen. En rensning af seng (samt rensning af sengegavl) er især anbefalet, hvis den er dækket af en form for tekstil, da støv og døde hudceller også trænger ind her.

Udover en forbedring af hygiejnen, vil en professionel rensning endvidere give dig en seng, der ser både flottere og nyere ud.

Så spar dig selv for pengene ved at købe en ny og få i stedet renset den gamle.

Du vil blive forbløffet over resultatet.  

Hvorfor bestille hos os?

Her hos Nanovask tilbyder vi ikke bare en professionel rensning af møbler, madrasser og senge. Vi lover også god service, tilfredshedsgaranti og en af de billigste priser på markedet.

Oveni dette bruger vi miljøvenlige produkter i alt fra rensning af sæder i bil til rensning af tæpper– og dette gælder selvfølgelig også madrassen og sengen.

Bestil der en rensning af madras eller seng allerede i dag og forøg din livskvalitet – uden dårlig samvittighed.

Vi tilbyder udkørende møbelrens til markedets skarpeste priser. Du bestemmer tidspunkt og lokation.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@nanovask.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Nanovask

CVR​: 40526609