NANOVASK

Miljøvenlig rensning af tæpper

Fra pletter til slitage

Har du en plet i tæppet, der nægter at forsvinde?

Eller synes du bare, at dine tæpper ser triste og affarvede ud?

Så er det på tide med en rensning af tæppet. Her hos Nanovask har vi mange års erfaring med rensning af tæpper – uanset om de er masseproducerede eller ægte, løse eller væg-til-væg.

Så få dine smukke tæpper tilbage – uden besværet med at transportere dem. Vi rejser nemlig ud til hele Sjælland, lige fra København til Greve eller Køge, og vores mange kunder strækker sig fra privatpersoner til virksomheder og institutioner.

Så giv os et kald, uanset om det drejer sig om farfars orientalske gulvtæppe eller kontorets neutrale væg-til-væg.

Vi renser nemlig alle tæpper med samme gode service og tilfredshedsgaranti. Du godkender altså resultatet af din tæpperens, før du betaler.

Vi er nemlig kun tilfredse, hvis du er det.​

En miljøvenlig rensning

Her hos Nanovask ønsker vi at gøre vores del for miljøet. Derfor bruger vi miljøvenlige rensemidler, der både er effektive imod pletter og skånsomme overfor miljøet. Og det er uanset om det drejer sig om en rensning af møbler eller en rensning af sofaen.

Vi bruger endvidere så få kemikalier som muligt. Til gengæld bruger vi produkter med et højt indhold af tørstoffer, hvilket resulterer i en typisk tørretid på kun 2-4 timer efter møbelrens.

I kan derfor bruge tæppet, sofaen eller stolen allerede samme dag, som de er blevet renset – og takket været vores miljøvenlige rensemidler kan I gøre det med god samvittighed.​

​Hvad koster en rensning af tæppe?

Kvalitet behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Derfor ligger vi blandt markedets laveste priser. Ja, faktisk tager vi som udgangspunkt kun 550 kroner per kvadratmeter for en rensning af tæppe.

Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud og lad os give dig dine tæpper tilbage. 

Vi tilbyder udkørende møbelrens til markedets skarpeste priser. Du bestemmer tidspunkt og lokation.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@nanovask.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Nanovask

CVR​: 40526609